Muuseumisõbrad kutsuvad endaga Vabaõhumuuseumi aedadesse

Reedel, 19. juulil kell 12.30–20 korraldab Väike-Maarja Muuseumisõprade Selts kõigile huvilistele ühise külastuse Eesti Vabaõhumuuseumi. Meid võtab vastu vabaõhumuuseumi aiaajaloo uurija Anneli Banner. Huviretkel vabaõhumuuseumi taluaedadesse räägib Anneli Banner erinevate aia- ja põllukultuuride taludesse jõudmisest ning põhjustest, miks aedade ja õuede väljanägemine aja jooksul muutunud on. Retk algab pärisorjuseaegsest Sassi-Jaani talust ja lõpeb nõukogudeaegses kolhoosimaja aias.

Tasu: muuseumipilet 12.- EUR + sõidukulu umbes 20 EUR (selgub pärast reg. tähtaja lõppu sõltuvalt osalejate arvust)

Registreerumistähtaeg 01.07.2024

Maksmistähtaeg 14.07.2024

Registreerumine: Väike-Maarja muuseumi kodulehel oleval lingil, vm.muuseumis6brad@gmail.com, tel 5340 5718.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga